Линкове за Насърчаване на продукт или уебсайт – Връзки към Вашия сайт

Насърчаване на вашия продукт или уебсайт! Цена: 50 лв за пакет от 1000 Одобрени Връзки към вашия сайт. Други пакети са на разположение при заявка.

Ние ще създадем 1000 Одобрени Връзки към вашия сайт.

Създаването отнема 3-5 дни

Ние насърчаваме произволен брой дълбоки връзки и линкове

Ако някои от връзките, се заличат в рамките на първите 30 дни, те ще бъдат заменени веднага, без допълнително заплащане.

Препратките идват от форуми, блогове, edus, emagazines и като цяло PR4 – pr0 сайтове.

Коментари за препратките – създаваме линкове с коментари

Всички връзки ще бъдат DoFollow (с последване).

Всички използвани блогове са качени на различни хостове и различни клас С IP адреси, което означава, че те принадлежат към различни сайтове или собственици.

Доклад за състоянието след работа се извършва с точните URL адреси, където връзките са поставени.

Всичко, което трябва да направите след направено плащане, е да ни предоставите ваш URL като Referer.

Предлагаме добра отстъпка за големи поръчки.

***
За препратките: препратките са входящи линкове към уеб сайт или уеб страница. Входящите връзки първоначално са били важно събитие (преди появата на търсачките) като основно средство за уеб навигация, днес значението им се състои в оптимизация на уеб сайтове (SEO). Броят на препратки е една индикация на популярността и е от значението за ПР на този уеб сайт или страница (например, това се използва от Google за определяне на рейтинга на дадена уеб страница). Извън SEO, препратките на дадена уеб страница могат да бъдат от съществено личностно, културно значение или семантична стойност: те посочват, кой обръща внимание на Вашата страница или увбсийт.Основна връзка с терминологията е всяка връзка, получена от уеб страница, директория , уеб сайт или домейн от първо ниво на подобен сайт. Препратките са известни и като входящи връзки, входящите линкове, inlinks и активни връзки.

Tagged with: , ,
Posted in Webs, Акценти, Препратки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*