Набавяне на фейсбук фенове

Набавяне на фейсбук фенове:
Набавяне на фейсбук фенове предлагани в няколко промоционални пакета:
5000 фена – 150 лв.
10 000 фена – 250 лв.
20 000 фена – 350 лв. – промо цена + бонус банер реклама в торент тракер с посещения над 100 000 месечно.

Банер реклама
Самата банер реклама отделно струва 60 лв. + изработка на банер от нас ( ако вие имате банер с нужните размери, то ще сложим вашият банер да се рекламира ).

Относно феновете:
Те са напълно реални! Говорим само за български потребители от цяла България като възрастта им е от 18 до 35-40+ години. Най-много разбира се са от София.

Начин на набиране на феновете:
Самите фенове се набират изцяло от нас. Те идват от фейсбук пространството.

Цел:
Ние ви набавяме само фенове, които от вас зависи дали ще станат ваши потенциални клиенти. Много зависи как ще менажирата страницата си.

Изпълнение на поръчка:
Самото изпълнение на поръчката зависи от поръчания пакет. Ние можем да набавяме фенове до 100 000. Като се стремим да не набавяме повече от 1000 фена на ден.

1000 фена бонус
Ще кажете, че това е нереална цифра и не е възможно? – Напротив, това е възможно и може да се постигне с добър екип. Ние се занимаваме с това от повече от година и имаме след себе си много доволни клиенти, които и ни препоръчват. Затова за всеки препоръчал ни ние измислихме нов подарък и той е 1000 фена бонус.

Метод на плащане:
С всички клиенти работим на предварително плащане. Като, ако е по банков път, след направен трансфер на наша банкова сметка изискваме сканирана бележка нагледно с транзакцията. След което ние незабавно започваме изпълнението на поръчката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*