Националната стратегия Ран-Ът или планът Ран-Ът

Издърпайте целия план: www.bojidar.com/docs/ran-at.pdf

Националната стратегия „Ран-Ът“ или планът „Ран-Ът“, е план за преход към пазарна икономика, изготвен в рамките на 6 месеца от Националната търговска камара на САЩ по молба на последното правителство на Народна република България и представен през март 1990 г.

Според конспиративната теория Ран-Ът, по план българите трябва да се стопят до 5 милиона, тъй като за толкова души стигат ресурсите в страната (независимо, че благоприятната география на България и наличието на 50 милиона декара обработваема земя може да изхрани около 20 милиона Българи).

Стратегията съдържа „секретна част“, в която се описват „грабежите на прехода, ужасната безработица, изтичането на мозъци, проблемите със здравеопазването, корупцията във всичките етажи на властта и негативите на които българина е подложен“.

Според плана Ран-Ът, вариантите за стопяване на нацията ни са три:

1. Водене на „социална” политика от правителството, която да поддържа мизерно нисък стандарт с цел населението ни само да се изсели от родината си.
2. Насаждане на етническа нетолерантност и прерастването й в гражданска война с хиляди жертви.
3. Вариант за масово сеене на болести, зарази, смърт, аерозолни престъпления.

През 2013 г. политическа партия „Атака“ посочва стратегията Ран-Ът, като целяща „колонизирането и подчиняването на България на световната финансова върхушка, която след 1990 г. се устреми към разрушаването и завладяването на Източна Европа“.

Как Сащ Разруши България – Планът “Ран – Ът”

“Преброяване на населението и ЖИЛИЩНИЯТ фонд в Република България 2011” – Смятате ли, че въпросите от преброителната анкета бяха случайни или напротив? Проверка доколко са изпълнени целите на План “Ран – Ът” ли беше преброяването? Правилно ли са отразени резултатите от “Преброяване 2011” на сайта на НСИ или са поредната заблуда и ЛЪЖА и в действителност План “Ран – Ът” вече е изпълнен успешно и населението на България е редуцирано до 5 000 000?
По данни на НСИ:
Преброяване 1985 г. – общо население – 8 948 649
Преброяване 1992 г. – общо население – 8 487 317
Преброяване 2001 г. – общо население – 7 928 901
Преброяване 2011 г. – общо население – 7 364 570

 Ран-Ът

Преди 20г. България беше средно развита европейска държава със силна икономика и армия и завидни социални условия. Днес всичко това е унищожено по план, а ето го и него: Планът за разорение на България – Проектът “Ран – Ът” – 1990 г. Това е практическият план, по който се провежда разорението на България от всички правителства от 1990 г. до днес. Без да се запознае с този фундаментален документ, българинът няма как да разбере света около себе си и епохата, в която живее. Той е изработен по поръчка на превратаджиите от 10-ти ноември 1989 г. от Националната търговска камара на САЩ, в тайна от целия български народ.
Целият текст на доклада “Ран – Ът”, така, както е бил разпространен през есента на 1990 година сред депутатите от седмото Велико народно събрание и Висшата държавна администрация, можете да видите ТУК

В него има и специална – поверителна част, за която малцина знаят. Това е разделът за “цената на прехода”.

Издърпайте целия план: www.bojidar.com/docs/ran-at.pdf

Posted in Политика

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*