Онлайн Магазини от 199 лв с Включен Хостинг и Инсталация

Онлайн Магазини от 199лв с Включен Хостинг и Инсталация

Ако имате продукти за продажба и ви е необходим магазин или уебсайт, Вие сте на правилното място с нашите безплатни онлайн магазини – БЕЗ месечни такси, БЕЗ комисионни и БЕЗ наеми!

Електронният магазин се предлага в пакет с всичко необходимо за да продавате вашите продукти онлайн.

 Без месечни такси
 Без комисионна
 Без Наеми
 Многоезична Поддръжка
 Не е на партньорски начала
 Задържате 100% от печалбата

Пакетът включва:
• Предоставяне на Безплатен Онлайн Магазин – Цена 0.00 лв
• Безплатна регистрация на събдомейн по Ваш избор – Цена 0.00 лв (при използване на Ваш домейн, Вие си заплащате домейна).
• Цветово оформление по ваш избор включващо изработка на лого и основна картинка за онлайн магазина Ви – Цена 30 лв.
• Инсталационна такса и настройка на софтуера за магазина Ви – еднократно 49 лв.
• Създаване на уеб хостинг акаунт – пространството, където ще бъде инсталиран магазина, за да бъде достъпен онлайн – Цена 120 лв на година.

Обща цена на пакета: 199 лв с включени всички опции по-горе. Цената на пакета е крайна и се заплаща еднократно като включва една година хостинг. След първата година, цената на хостинга (120 лв) се заплаща веднъж годищно. Абонаментът е без обвързване и договори, като може безплатно да се откажете и да не подновявате хостинга на онлайн магазина си!

Вие може да имате онлайн магазин и да печелите, чрез всяка една ПРОДАЖБА – Онлайн пазаруването се превръща в един от най-популярните и разпространени в света райони:

  • Всяка секунда – 15, 000 $ се изразходват за онлайн пазаруване
  • Всяка секунда – 150, 000 потребители в интернет търсят онлайн продукти

Печелете толкова, колкото искате, като насърчава и изпращате трафик към вашия сайт. Виждате ли, че е лесно?!

Всичко, което ви трябва да започнете да продавате онлайн е включен и е готово за функциониране . Този вид магазин, който предлагаме  е готова да приема поръчки. Всичко, което трябва да направите е да промените имейла на търговец с вашия, да качите продуктите в магазина си или да го заредите с продуктите на дропшипъра и да започнете приемането на поръчки (моля, прочетете по-долу за Dropshipping опции, предлагани с нашите магазини).

Какво е включена в тази продажба?

 Един магазин за електронна търговия с тема по ваш избор вижте някои от примерните ни  шаблони
 Цветен дизайн по ваш избор
• Един бр. Лого за вашия уеб магазин
 Един бр. HEADER за вашия уеб магазин
• Инсталиране на Вашият онлайн магазин на нашия сървър
 Многоезична Поддръжка – инсталиране на език по ваше желание (Български по подразбиране)  магазините ни могат да поддържат почти всички езици.
 Поддомейн по Ваш избор – Форматът на домейн е под формата на: www.YouStore.comwide.info. Можете да имате инсталиран собствен име на домейн без допълнителни такси..Моля проверете за повече подробности секцията с въпроси и отговори..

Защо Нашите Магазини?
• Готово решение.
• НЕ Изисква Опит
• Лесна Навигация
• Бързи Резултати

Благодарение на нашите услуги, вашият бизнес може да започне в рамките на няколко дни. Създаване на онлайн магазин е добра и разумна инвестиция, защото:

• Може да започне да продавате веднага. Магазинът е създаден само с няколко щраквания на мишката.
 Лесен за управление на административния панел.
 Безплатен поддомейн  плащате само за хостинг!
 Безплатна техническа поддръжка.
 Всеки онлайн магазин можеизползва създадена платежна системи, която да е  най-подходящи за вашите клиенти.

Решение за Онлайн Търговия
С нашите безплатни онлайн магазини, Вие имате възможност да се сдобиете с уникален сайт за електронна търговия – от малък магазин до виртуален търговски център! Различните методи на плащане и доставка, пълния контрол на инвентара, неограничения брой продукти и категории, уникалния дизайн, както и много други полезни инструменти открояват магазините ни от нашите конкуренти.

Управление на Съдържанието
С нашия готов софтуер за онлайн търговия може да създавате, редактирате и публикувате различни видове съдържание, включително статични страници, статии, графики, да прикачате файлове, както и много други. Управлението на модулите позволява да подредите потребителската част удобно и ясно за посетителите на вашия онлайн магазин.

Уеб Сайт с Продукти Оптимизиран за Търсачките
Онлайн магазините ни са оптимизирани за търсачките. Някои от опциите включват възможност за добавяне на описания и ключови думи за всяка категория и продукт.

Обща характеристика
Напълно готов онлайн магазин с продуктов каталог и количка за пазаруване
Интуитивен, изключително лесен за работа админски панел за управление на магазина
Избор на цвят, лого и дизайн
Регистрация на клиенти с история на поръчките
Електрония онлайн магазин е SEO оптимизиран за търсачките

Характеристики на продуктовият каталог / потребителската част

Модул за импортиране на неограничрен брой продукти
Неограничен брой продукти, категории и производители
Филтър за преглед на продукти по категории или производители
Лесна за употреба количка за пазаруване
Модул за бързо търсене на продукти
Онлайн контакт форма за обратна връзка
Показване на последно добавени и нови продукти
Преглед на най-купувани и промоционални продукти
История за поръчките и поръчаните продукти
Модул за промоции показвани на ротационен принцип
Модул за показване на банери
Неограничен брой информационни страници – статични страници с информация за поръчки, доставки, контакти и други

Вход към магазина

Разгледайте демонстрацията на онлайн магазина за да усетите как работи и как би изглеждал, когато качите вашите продукти. Това е стандартния дизайн, в който онлайн магазина се предлага във вида предлаган от нас.

Административна Част

Разгледайте администраторската част на онлайн магазина за да добиете представа как се осъществява управлението на онлайн магазина и на какво разнообразие от инструмент може да разчитате. Някои от функциите са ограничени с цел сигурността на демо версиятя на онлайн магазина.

Допълнителни услуги:
• Промотиране на онлайн магазина Ви и връзки към сайта Ви – Цена 50 лв за 1001 линка с рапорт.

Ако нямате продукти за продажба, ние предлагаме алтернативни начини за използване на магазина чрез продажба на стоки и продукти от производители!

Нашият магазин е настроена да приема поръчки и плащания за стоките, които предлагате за продажба  на вашия сайт. Вие не притежавате тези стоки. Вместо това, вие правите поръчка с търговеца на едро (dropshipper), който доставя стоките директно на адреса на клиента Ви. В документа, придружаващи доставката ще изглежда, че стоките са доставени директно от вашия бизнес. Вашият клиент плаща на дребно, цените определени от вас в магазина Ви , а Вие плащате цена на едро от доставчика, като по този начин реализирате печалба.

Ако използвате Dropshipping, магазина ни Ви дава възможност да настроите за маркиране процента на печалбата

При маркиране процента на печалбата от администраторската зона на сайта, Вие избирате % надценка и  можете да актуализациите цените толкова пъти, колкото решите за добре. Системата за автоматично регулиране на цените е в зависимост от вашите предпочитания. направено е толкова лесно, като да броиш 1 .. 2  3

Две основни причини да се използват търговци на едро (Dropshipping) като алтернатива:

1. Премахва необходимостта за притежаване на склад и стоки . Това опростява работата на бизнеса Ви, но е и от полза за паричните потоци. Парите не трябва да бъдат затворени със стоки  на склад. Това е особено полезно за започване на бизнес, тъй като се избягва рискът от закупуване на стоки, които впоследствие не може да продадете или не сте в състояние да продадете. Това също означава,че можете да промените стоките, които продавате много лесно и да се справите с спромяната в търсенето.

2. Второто предимство е, че Вашия доставчик се занимава с доставката и пакетирането. Вие просто печелите от разликата между цените, които плащат клиентите Ви на Вас в онлайн магазина Ви и цените, които плащате  на вашия производител.

Често задавани въпроси

Вашата работа:

Р. Не знам абсолютно нищо за уебсайтове или програмиране, ще мога ли да стартирате тази онлайн бизнес?
А. Да, само Ви трябват основни познания за интернет; нищо друго не се изисква като всеки аспект на магазина се контролират от лесни за използване онлайн административен панел за управление (достъпен от всяка точка на света). Ако имате нужда от помощ, ние имаме изключителни подкрепа която е безплатна.

Q: Мога ли да работя с този сайт за продажба от вкъщи?
A: Да, може – стига да имате интернет връзка този бизнес може да се управлява от всяка точка на света.

Р. Колко време трябва да работя този бизнес?
А. Този бизнес е Ваш и и Вие определяте колко време да работите . Можете да му отделяте по няколко часа или да го поддържате на пълен работен ден, просто зависи от това какви резултати търсите

Q: Какво трябва да правя всеки ден?
A: Всичко, което трябва да направите е да проверите за поръчки. Ако работите с търговците на едро, а след това ще трябва да ги препратите за изпълнение. Лесно като 1,2,3.

Р. Имам ли нужда от пари, за да започне този бизнес?
А. Не се нуждаете от пари в началото на този бизнес, ако продават продукти на едро. Въпреки че, както всеки бизнес, за да бъде успешна, ще трябва да се направят някакъв елеметарен маркетинг.

В. Трябва ли да пакетирам?
А. Ако работите с dropshippers, всичко се ръководи от търговеца на едро. Те също така правят всичко за Вас – опаковат и експедиране от Ваше име.

Р. Колко пари мога да направя от този бизнес?
А. Това зависи от Вас – колко повече усилия положите в него, толкова резултатите ще са по-добри и продажбите ще са повече.

ТАКСИ:

Q: Има ли някакви скрити такси или тарифи?
A: Няма скрити такси и тарифи. Всичко, което трябва да плати е годишната такси за хостинг на 120.00 + 49.00 инсталация + 30.00 Цжетови дизайн по ваш избор, включително лого и основна картинка на вашия онлайн магазин – Общо от 199.00 лева.

Р. Колко са месечните разходи за поддържане на уебсайта?
А. НЯМА месечни разходи за поддържане на сайта на нашия сървър – месечната такса и поддържка се включени в годишния хостинг план, така че не трябва да плащате допълнителни такси за поддържане на онлайн магазина Ви.

Р. Какви са таксите на dropshipper-а?
А. Дропшипърите нямат такси и нямат минимални изисквания за поръчки.

ДОМЕЙН:

Въпрос: Имам собствен домейн Бих искал да използвате с моя сайт. Мога ли да го използва вместо това?
A: Разбира се, че може. Можете да насочите домейна си към нашия сървър, или можем да направим това за вас БЕЗПЛАТНО!

Въпрос: Искам си собствено домейн име, но аз не знам как да си регистрирам едно.
A: Ние можем да Ви помогнем да си регистррате домейн име в Name.com без допълнителни разходи – плащате реалната цена за вашия домейн, на Name.com!

Хостинг:

Р. Колко е хостинг?
А. Разходите за хостинг този сайт са 120 лв на година. Таксата включва поддръжка, неограничено пространство и трафик, бак-ъп и много други.

Q: Трябва ли да използваmе вашия хостинг?
A: Да, вие сте длъжни да използваtе нашия хостинг. Ние предлагаме 99.9% ъптайм и свободно и постоянна подкрепа и напътствия.

Q. Може ли да прехвърлясайта на моя сървър?
А. Ние НЕ трансферираме сайтове на други сървъри!

Сайт:

Въпрос: Как мога да вляза в сайта?
А. След получено плащане, ние ще Ви изпратим инструкции как да влезете в сайта чрез системата за дминистриране. Не е нужно и ние не осигуряваме достъп до FTP. Всичко е автоматизирано чрез вашия администраторския панел. – лесно като 1 .. 2 … 3

Р. Колко време е необходимо преди да получа уеб сайта си ?
А. След получаване на плащането, сайтът ще бъде прехвърлена към Вас в рамките на 1-2 работни дни. В повечето случаи ще получите на сайта, инструкции и домейн бъдат изпратени в рамките на 24 часа

Въпрос: Може ли да се правят промени на сайта ми или да добавите допълнителна функционалност
A: Да, може да се правят промени за вас или да добавите допълнителна функционалност на разумна такса.

Мога ли да добавяте или премахвате елементи и категории от сайта?
А. Да, можете да добавите, редактирате, изтривате елементи и категории лесно от администраторския панел.

В. Имате ли други сайтове за продажба за различни продукти?
А. Да, имаме много магазини Сайтовете ни предлагат различни продукти. Можем да Ви създадем и по избор изграден уеб сайт на базата на уникална ниша – да не е темплейт от сайт построен около предполагащи ключови думи.

В. Можете ли да ми изградите "супер" мол? – Искам магазина ми да има повече продукти с различни категории.
А. Да, ние можем да изградим "супер" мол с продукти в най различни категории.

В. Мога ли да поставя банери и / или реклами?
А. Можете да поставите рекламни банери чрез администраторския интерфейс от областта на сайта.

ПРОДУКТИ:

Въпрос: Имам си собствени продукти, които искам да се продават. Мога ли да ги добавя към съществуващите?
A: Да, можете да добавите неограничен брой продукти и категории, както Вие желаете. Можете да направите това от администраторския панел. Това става много е лесно и ако имате нужда от помощ ние ще Ви помогнем.

Q: Аз не харесвам някои от сегашните продукти и искам да ги замени със собствените си. Мога ли?
A: Разбира се, че можете да редактирате и изтривате продукти, чрез администраторския интерфейс на сайта.

Q: Какъв е процента на Dropshipping продуктите за маркиране
A: Обикновенно надценката, е между 10% и 20%. Препоръчителния маркиран процент е 50%, но той може да бъде до 100%. Смяната на маркирането е много лесно и само с едно щракване на мишката ще можете да промените цените на всички елементи.

Доставка и рекламации:

Q: Кой е отговорен за доставката на продуктите и за връщането им до търговеца на едро?
A: Вие сте длъжни да доставяте продуктите си! Ако работите с dropshipper-и, то дропшипъра е отговорен за обслужването на Вашите клиенти.

Въпрос: Възможно ли е да се пращат международни пратки.
A: Да, можете, както Вие таки и dropshipperите да изпращате международни пратки.

ПРОДАВАНЕ и насърчаване на Продуктите Ви:

В. Как се получават плащания от клиенти?
Отговор: Сайтът разполага с много опции за плащане, като плащания с кредитни карти или плащане при доставка. Всичко, което трябва да направите е да промените имейл или информацията за търговеца и сте готови да приемате поръчки.

Въпрос: Как се правят пари от dropshing продукти?
А. Може да се печелите от този сайт, като:
1. Продавате продукти – вие печелите пари, като поддържате разликата между цените, които плащат на dropshipper-а и цените, които задавате на вашия сайт. Вие може да използвате търговец на едро с най-конкурентни цени, ниски нива надоставка и приемлива политика за връщане на стоките. Можете да настроите границата до 60% за да останат цените ви конкурентоспособни. Какво означава това? – Например можете да плащате на dropshipper 10лв за даден продукт и да го продават за $ 16.00 на вашия сайт, като запазвате разликата от 6 лв.

Мога ли да си продавам продуктите и на други места?
А. Да, можете да продавате продукти и на други места, включително Dropship продукти от уеб сайта си за допълнителни печалби.

Q: Кака може да ми помогнете при насърчаване на сайта ми и каква е цената?
A: Ние можем да насърчава всеки сайт, чрез създаване на препратки DoFollow. Например ние предлагам 500 Уебсайт Промоционални линка DoFollow препратки с доклад за $20. Препратките са входящи линкове към уеб сайт или уеб страница. Входящите връзки и значението им се състои в оптимизацията на уеб сайтовете (SEO). Броят на препратките е една индикация на популярността и е от значение за всеки уеб сайт или страница. Това се използва от Google за определяне на рейтинга на дадена уеб страница. Можете да проверите промоциите ни и да изберете пакет, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Въпрос: Възможно ли е да генерирам допълнителни приходи чрез поставяне на реклами и различни рекламни банери
A: Да. Можете дагенерирам допълнителни приходи чрез поставяне на реклами от която и да е рекламна мрежа.

Въпрос: Имате ли други сайтове за продажба на други продукти?
A: Да, ние имаме стотици различни сайтове за продажба на различни продукти. Можем също така да изгради супер магазин с комбинация от няколко различни видове продукти.

DROPSHIPPER (Търговци на Едро и Производители):

Въпрос: Колко надеждни са dropshipper-ите?
А. Желателно е да се проучат различни dropshipper-и. Тези с най-конкурентни цени, ниските цени на доставка и връщане са за предпочитане.

Р. Какви са конкурентните цени на търговците ? Каква е границата?
A. Цените са много конкурентни. Границата може да е в порядъка между 15% и 60% и да достига 100%

ПОМОЩ:

В. Трябва ли да получавам помощ? Колко ще ми струва същата?
А. Докато сте наш клиент и ползвате нашия хостинг, вие ще получите нашата безплатна помощ.

Tagged with: ,
Posted in Онлайн Магазини

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*